BUDDHISTISKA TEMPEL I BISPGÅRDEN

Kom och besök ett tempel i Ragundadalen. I Thailand och i Sverige är templen mycket mer än bara ett ställe för bönestunder och religiösa akter. Det är ett avbrott i vardagen och en chans att komma i kontakt med ditt sanna jag. Tempelområdet är för Thailändarna byns center och fungerar som allt från skola, mötesplats, lekplats till marknadsplats eller t.om restaurang. Denna historiska guidningstur i Kung Chulalongkorns fotspår tar dig med till ett av Ragundas två tempel WAT PIYADHAMMARAM eller BUDDHARAMA TEMPEL RAGUNDA . Här kan ni få möta munkar, pröva på meditation och delta i olika ceremonier. DENNA UPPLEVELSE SKRÄDDARSYS EFTER ANTAL OCH TIDPUNKT & KAN KOMBINERAS MED ETT BESÖK TILL DEN THAILÄNDSKA PAVILJONGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s